Widgets not working in a renderer

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Widgets not working in a renderer

abcd efgh
Hello,

I have 4 renderers in a window, in 3 of them widgets work. However in one of them widgets dont work. I havent done any specific changes for that renderer.

Thanks all.

_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

Visit other Kitware open-source projects at http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the VTK FAQ at: http://www.vtk.org/Wiki/VTK_FAQ

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=vtkusers

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
http://public.kitware.com/mailman/listinfo/vtkusers
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Widgets not working in a renderer

Sankhesh Jhaveri-2

Could you share more details about the renderer setup, which widgets are you using, VTK version, etc.?


On Sun, Jul 16, 2017 at 2:48 AM abcd efgh <[hidden email]> wrote:
Hello,

I have 4 renderers in a window, in 3 of them widgets work. However in one of them widgets dont work. I havent done any specific changes for that renderer.

Thanks all.
_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

Visit other Kitware open-source projects at http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the VTK FAQ at: http://www.vtk.org/Wiki/VTK_FAQ

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=vtkusers

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
http://public.kitware.com/mailman/listinfo/vtkusers
--
Sankhesh Jhaveri
Sr. Research & Development Engineer | Kitware | (518) 881-4417

_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

Visit other Kitware open-source projects at http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the VTK FAQ at: http://www.vtk.org/Wiki/VTK_FAQ

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=vtkusers

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
http://public.kitware.com/mailman/listinfo/vtkusers
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Widgets not working in a renderer

abcd efgh
Hi,

I am using VTK version 7.1.
Set up:
I have one render window, 4 tiles which correspond to 4 renderers, each of them have different actors.
One renderer which has Actor2D (image) doesnt respond to any widgets.
I am using slider widget, button widget.
But they work on other renderers, there is no specific change that was done to this renderer alone.

Thanks,


On Mon, Jul 17, 2017 at 8:23 AM, Sankhesh Jhaveri <[hidden email]> wrote:

Could you share more details about the renderer setup, which widgets are you using, VTK version, etc.?


On Sun, Jul 16, 2017 at 2:48 AM abcd efgh <[hidden email]> wrote:
Hello,

I have 4 renderers in a window, in 3 of them widgets work. However in one of them widgets dont work. I havent done any specific changes for that renderer.

Thanks all.
_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

Visit other Kitware open-source projects at http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the VTK FAQ at: http://www.vtk.org/Wiki/VTK_FAQ

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=vtkusers

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
http://public.kitware.com/mailman/listinfo/vtkusers
--
Sankhesh Jhaveri
Sr. Research & Development Engineer | Kitware | <a href="tel:(518)%20881-4417" value="+15188814417" target="_blank">(518) 881-4417


_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

Visit other Kitware open-source projects at http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the VTK FAQ at: http://www.vtk.org/Wiki/VTK_FAQ

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=vtkusers

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
http://public.kitware.com/mailman/listinfo/vtkusers
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Widgets not working in a renderer

Sankhesh Jhaveri-2

I know that the button widget has issues when using with multiple viewports. Its possible that the slider widget has similar issues.
I'll look into it. Hopefully, we’ll have a fix soon.

Thanks,
Sankhesh


On Mon, Jul 17, 2017 at 2:25 PM abcd efgh <[hidden email]> wrote:
Hi,

I am using VTK version 7.1.
Set up:
I have one render window, 4 tiles which correspond to 4 renderers, each of them have different actors.
One renderer which has Actor2D (image) doesnt respond to any widgets.
I am using slider widget, button widget.
But they work on other renderers, there is no specific change that was done to this renderer alone.

Thanks,


On Mon, Jul 17, 2017 at 8:23 AM, Sankhesh Jhaveri <[hidden email]> wrote:

Could you share more details about the renderer setup, which widgets are you using, VTK version, etc.?


On Sun, Jul 16, 2017 at 2:48 AM abcd efgh <[hidden email]> wrote:
Hello,

I have 4 renderers in a window, in 3 of them widgets work. However in one of them widgets dont work. I havent done any specific changes for that renderer.

Thanks all.
_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

Visit other Kitware open-source projects at http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the VTK FAQ at: http://www.vtk.org/Wiki/VTK_FAQ

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=vtkusers

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
http://public.kitware.com/mailman/listinfo/vtkusers
--
Sankhesh Jhaveri
Sr. Research & Development Engineer | Kitware | <a href="tel:(518)%20881-4417" value="+15188814417" target="_blank">(518) 881-4417

--
Sankhesh Jhaveri
Sr. Research & Development Engineer | Kitware | (518) 881-4417

_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

Visit other Kitware open-source projects at http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the VTK FAQ at: http://www.vtk.org/Wiki/VTK_FAQ

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=vtkusers

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
http://public.kitware.com/mailman/listinfo/vtkusers
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Widgets not working in a renderer

abcd efgh
Hi,

yes, slider also has same issues. 

Thanks,


On Mon, Jul 17, 2017 at 11:46 AM, Sankhesh Jhaveri <[hidden email]> wrote:

I know that the button widget has issues when using with multiple viewports. Its possible that the slider widget has similar issues.
I'll look into it. Hopefully, we’ll have a fix soon.

Thanks,
Sankhesh


On Mon, Jul 17, 2017 at 2:25 PM abcd efgh <[hidden email]> wrote:
Hi,

I am using VTK version 7.1.
Set up:
I have one render window, 4 tiles which correspond to 4 renderers, each of them have different actors.
One renderer which has Actor2D (image) doesnt respond to any widgets.
I am using slider widget, button widget.
But they work on other renderers, there is no specific change that was done to this renderer alone.

Thanks,


On Mon, Jul 17, 2017 at 8:23 AM, Sankhesh Jhaveri <[hidden email]> wrote:

Could you share more details about the renderer setup, which widgets are you using, VTK version, etc.?


On Sun, Jul 16, 2017 at 2:48 AM abcd efgh <[hidden email]> wrote:
Hello,

I have 4 renderers in a window, in 3 of them widgets work. However in one of them widgets dont work. I havent done any specific changes for that renderer.

Thanks all.
_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

Visit other Kitware open-source projects at http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the VTK FAQ at: http://www.vtk.org/Wiki/VTK_FAQ

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=vtkusers

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
http://public.kitware.com/mailman/listinfo/vtkusers
--
Sankhesh Jhaveri
Sr. Research & Development Engineer | Kitware | <a href="tel:(518)%20881-4417" value="+15188814417" target="_blank">(518) 881-4417

--
Sankhesh Jhaveri
Sr. Research & Development Engineer | Kitware | <a href="tel:(518)%20881-4417" value="+15188814417" target="_blank">(518) 881-4417


_______________________________________________
Powered by www.kitware.com

Visit other Kitware open-source projects at http://www.kitware.com/opensource/opensource.html

Please keep messages on-topic and check the VTK FAQ at: http://www.vtk.org/Wiki/VTK_FAQ

Search the list archives at: http://markmail.org/search/?q=vtkusers

Follow this link to subscribe/unsubscribe:
http://public.kitware.com/mailman/listinfo/vtkusers
Loading...